Німець за три місяці прийшов пішки з Берліна до Львова

2540 0
Німець Крістіан Вольгемут три місяці йшов пішки з Берліна до Львова. В Україні колись мешкали його предки, тож він навмисне зайшов сюди на шляху до Єрусалиму. Всю дорогу долає пішки.

Рюкзак, маленька гітара та по три пари змінного одягу. З таким багажем Крістіан вирушив із Берліна ще в квітні. Каже, деякі друзі і досі називають його божевільним. Втім в такий спосіб вирішив відпочити від побуту та роботи соціального працівника. Розповідає, спершу навіть думав кинути затію, однак тепер він певен, що головне вірити в себе та в людей, які завжди готові допомогти навіть незнайомцю, пише ZAXID.NET.

До Львова дійшов за три місяці. Потрапивши сюди дивується, чому друзі відмовляли його йти через Україну. Втім, в Україні до Другої світової мешкала його бабуся, тож маршрут навмисне проклав через Польщу та Україну. Каже, вражений відкритістю простих людей.

За два місяці в Польщі навіть встиг трохи вивчити мову, тепер освоює українську. У подорож взяв із собою дві тисячі євро. Однак, вони швидко закінчились. Тож доводилось працювати: прибирав гній на кінній фермі та співав під гітару на вулицях в Кракові. Всі враження від подорожі записує у свій Інтернет-блог.

Вже до кінця тижня Крістіан поїде до Луцька, де жили його предки. А за кілька тижнів повертається до Львова та продовжить рухатись пішки до Одеси. Там планує сісти на корабель до Стамбула. Звідки візьме гроші на квиток ще не знає. Швидше за все, доведеться працювати.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!