Німецька компанія Eberspächer може відкрити виробництво у Львові

2745 0
Це один із провідних розробників систем та постачальників обігрівачів автомобілів та систем кондиціонування повітря у всьому світі.
Фото: Eberspaecher-karriere.de

Фото: Eberspaecher-karriere.de

Представники німецької компанії Eberspächer мають на меті відкрити одне зі своїх виробництв в Україні. Зокрема, підприємці оглядають різні локації на території Львівської області. Міськрада запропонувала їм дві ділянки – у межах індустріального парку в районі Рясне-2, територія або у промисловій території Сигнівка.

«Перша – це індустріальний парк в районі Рясне-2. Нещодавно президент озвучив рішення про плани максимально надавати пільги для інвесторів в індустріальних парках. Йдеться про податок на прибуток і звільнення від ПДВ. Друга локація – це промислова територія Сигнівка. Там купила територію компанія «Дунапак». Є ще третя опція – купівля вільної земельної ділянки на аукціоні, але це трохи довша процедура», – прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові планують збудувати нову вулицю у промисловій зоні

Група компаній Eberspächer зі штаб-квартирою в м. Есслінген-ам-Неккар – приватне сімейне підприємство, яке є міжнародним постачальником автомобілів із 80 пунктами в 28 країнах. Серед клієнтів – майже всі великі виробники легкових та комерційних автомобілів. Це один із провідних розробників систем та постачальників вихлопної техніки, обігрівачів автомобілів та систем кондиціонування повітря у всьому світі.

Виробництва нагрівачів на паливі та електричних обігрівачів розташовані в Німеччині, Англії, Польщі та Китаї. Cистеми кондиціонування повітря у Німеччині, Бразилії, Індії та Мексиці. Вихлопні технології базуються в Німеччині, Франції, Чехії, Англії, Швеції, Південній Африці, США, Бразилії, Мексиці, Португалії, Румунії, Індії, Росії та Китаї. Виробництво автомобільної електроніки базується в Німеччині. У компанії загалом працюють майже 10 тисяч працівників.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!