Німецька компанія збудує поблизу Львова новий завод

6967 0
Завод німецької компанії «Крайзель» з’явиться у селі Піски. Завершити будівництво планують до 2023 року.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Німецька компанія «Крайзель» збудує завод з виробництва сухих будівельних сумішей у селі Піски на території Щирецької громади. На Львівщині це перше підприємство одного з провідних європейських виробників. На місці будівництва власники «Крайзель» вже заклали наріжний камінь.

«Наш Концерн вирішив орієнтуватись на ринок України, як на один з ключових ринків для співпраці. Ми провели ретельну оцінку усіх регіонів і свідомо стали на користь Заходу України для розташування нашого другого заводу. Це рішення було правильним, адже ми отримали підтримку, як від області, так і від органів місцевого самоврядування, змогли знайти земельну ділянку під будівництво заводу», – цитує директора регіону Східна Європа Концерну FIXITGRUPPE Міхаеля Крауса пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Швейцарська компанія інвестуватиме 250 млн євро у новий завод на Львівщині 

Він додає, технології виробництва будуть відповідати найсучаснішим стандартам, що дозволить забезпечити клієнтів компанії матеріалами найвищої якості.

Запуск виробництва планують у 2023 році. Вартість будівництва становить понад 10 млн євро. Усе обладнання і сучасну техніку завезуть з Європи. Потужність виробництва становитиме 170 тисяч тонн в рік. На заводі планують створити від 50 нових робочих місць.

Зазначимо, німецька компанія «Крайзель» збудувала перший свій завод 13 років тому у Фастові на Київщині. На сьогодні він постачає продукцію на ринки України, Молдови та Грузії. За останні 3,5 роки німецькі інвестори у нього вклали 5 мільйонів євро.

Новий завод на території Львівщини має стати ще одним інфраструктурним об’єктом для розвитку регіону та залучення нових партнерів до співпраці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!