У Львові пройде День німецької кухні

3547 0
Учасників майстер-класу навчать готувати традиційні народні страви: ковбаски, картопляний салат, тушковану капусту, брецлі, свинячі ніжки в пиві тощо.
Фото:fdlx.com

Фото:fdlx.com

5 листопада у приміщенні Молодіжного центру Св. Івана Боско відбудеться «День німецької кухні». Організовує подію Кулінарна школа «Боско» у співпраці з волонтерами з Німеччини. Про це повідомляють на офіційній сторінці школи у Facebook.

Як розповіли Tvoemisto.tv у кулінарній школі, майстер-клас приурочили до «October-fest», який щороку проводять у Мюнхені. Секрети німецької кухні львів'янам відкриватимуть Гельмут Розе і Юрґен Вайс, волонтери з Німеччини , які приїхали до Львова за програмою  Німецького товариства інтернаціональної співпраці GIZ. Вони погодилися навчити учасників готувати традиційні народні страви: ковбаски, картопляний салат, тушковану капусту, брецлі, свинячі ніжки в пиві.

Гельмут Розе і Юрґен Вайс

В організації події взяв участь і Молодіжний центр імені святого Івана Боско - приватний навчальний заклад, у якому діє програма соціального захисту й матеріальної допомоги дітям, позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. 

Вартість майстер-класу – 300 грн. У Кулінарній школі «Боско» зазначають, що ці гроші буде розподілено: частину витратять на продукти, а решту – на потреби родинного дому «Покрова», в якому працює Молодіжний центр.

Майстер-клас відбудеться 5 листопада за адресою: вулиця Кривчицька Дорога, 19. Записатися можна за тел.: 0964356359.

Чтайте також: Як німці печуть хліб для львів'ян. Історія однієї пекарні

Опублікувала Людмила Рубцова 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!