Політична реклама

Німецькі вболівальники викупили 12 тисяч квитків на матчі у Львові

1108 0
Вболівальники німецької збірної з футболу викупили усі квитки на матчі їхньої національної команди у Львові - 12 тис. квитків на два матчі. Про це, як інформує прес-служба Львівської міської ради, повідомили у Футбольній асоціації Німеччини.

Квиткова квота для асоціації Німеччини склала по 6 тисяч квитків на кожен матч чемпіонату Європи з футболу 2012. Охочих підтримати німецьку збірну у Львові виявилося значно більше, ніж було квитків. За словами директора Турніру в Україні Маркіяна Лубківського, якщо одна сторона матчу за квотою федерацій не викупляє всі квитки, вони звільняються для фанів другої національної команди. Тобто ті квитки, які не викупили данські і португальські вболівальники, будуть надані для фанів з Німеччини.

Нагадаємо, 10 квітня завершиться робота платформи з перепродажу квитків на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року – футбольні вболівальники до цього часу мають останній шанс придбати перепустки на поєдинки турніру.

Скористатися послугами сервісу, розміщеного на сайті УЄФА, можна за допомогою офіційного квиткового порталу. Крім цього, як повідомляється в інформаційній службі УЄФА, презентація квитків Євро-2012 відбудеться 23 квітня, а після 10 травня 2012 року вони будуть відіслані своїм власникам.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!