Німці й поляки розкажуть львів’янам, як боротися з корупцією. Де подивитись онлайн

1167 0
Сьогодні, 10 листопада, для львів’ян проведуть дві відкриті лекції на тему права. Серед спікерів викладачі з Німеччини та Польщі. Онлайн-трансляцію можна переглянути на Tvoemisto.tv.
фото: gal.net, ucu.edu.ua

фото: gal.net, ucu.edu.ua

Сьогодні, 10 листопада, в Українському католицькому університеті відбудуться дві відкриті лекції:

- професора права Тюбінгенського університету (Німеччина) Бернда Хайнріха на тему «Боротьба з корупцією в правовій державі: досвід Німеччини»,

- професора права Католицького університету Любліна Ділейна Свенсона на тему «Роль громадянського суспільства у гарантуванні верховенства права».

До участі запросили представників професійного юридичного середовища, науковців, студентів-правників та всіх зацікавлених питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні.

Початок о 10:30 у приміщенні конференц-залу Українського католицького університету (Хуторівка, 35а).
Робоча мова – англійська, проте під час заходу забезпечуватимуть також і синхронний переклад.

Інтернет-телебачення «Твоє місто» здійснюватиме онлайн-трансляцію лекцій. Її можна переглянути на головній сторінці сайту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!