Синоптики знову оголосили у Львові штормове попередження

1107 0
Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху.
ілюстративне фото: УНІАН

ілюстративне фото: УНІАН

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, по Львову сьогодні, 3 січня, очікують пориви західного вітру 15-20 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 2 до 4 градусів тепла.

Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху. Мешканців закликають зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху. В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР нагадують, що не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

Читайте також: Львів'яни можуть стежити, як працює снігоприбиральна техніка у місті. Фото, Відео

А в разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 1580.

Нагадаємо, що протягом тижня у Львові прогнозують дощову та похмуру погоду, до +7 градусів. Прохолодніше стане ближче до кінця тижня. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!