Ноу-хау львівського ДАІ: оплата штрафів на місці

2249 0
Сплатити штраф за порушення Правил дорожнього руху у Львові відтепер можна за допомогою мобільного терміналу, встановленого у патрульному автомобілі ДАІ.
Фото 17tv.com.ua

Фото 17tv.com.ua

Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

«Наразі ми отримали два таких мобільні термінали. Проводимо їх тестування, цікавимося думкою людей», – зазначає керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк.

За його словами, скористатися новою послугою можна у випадку, якщо накладення штрафу за порушення входить до компетенції працівників ДАІ.

«Сплачувати штраф безпосередньо на місці, через мобільний термінал, або ж звернутися згодом до банку – усе це залежить виключно від бажання самого водія», – наголошує начальник управління ДАІ області.

«Ми розповідаємо людям, що є така можливість – заплатити штраф на місці за допомогою банківської картки, – говорить старший інспектор дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції Львова Андрій Дідух. – Якщо водій висловлює таке бажання, – вводимо серію та номер протоколу, розмір штрафу. Один чек віддаємо порушнику, інший – приєднуємо до протоколу».

Правоохоронці кажуть: за кілька днів скористатися новою послугою вже встигли понад 20 водіїв.

ТЕГИ: ДАІ, штрафи

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!