Нова хвиля коронавірусу та повернення українців з-за кордону. Головне за добу на Львівщині

1250 0
Коротко про те, як минула доба в Львівській області.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. На Львівщині минулої доби сповіщень про повітряну тривогу не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Коронавірус. На Львівщині розпочалася нова хвиля коронавірусу. На початку тижня в області зафіксували 218 випадків захворювання. За останній тиждень кількість нових хворих зросла на 30%. 134 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні. З них 7 – діти. Найбільше хворих у Львівському, Дрогобицькому і Золочівському районах. Найкращий захист – вакцинація.

Мультитест. Львівська область – лідер в Україні за результатами Національного мультитесту. У нас 88 випускників шкіл отримали по 200 балів з трьох предметів. З двох предметів по 200 балів здобули 303 людини, з одного – 1035 осіб.

Читайте також: Куди піти у Львові на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 302 людини. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушила 751 особа.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області за добу з України виїхали 22 тисячі 282 людини. Повернулися – 22 тисячі 619 осіб. З них – 21 тисяча 344 українці. 

Диверсії. Поліція області опрацювала 1518 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!