У Львові видали нову книгу від Оксани Караванської про стиль. Фото

5143 0
Знавець моди, відома у світі українська дизайнерка впевнена, що відчуття стилю закладається у людині в дитинстві. Відтак «Стильна книжка для панянки» проведе юним красуням екскурсію в історію моди, розповість, як доречно одягатися до школи, у театр чи на дискотеку, з чим носити вишиванку, якими повинні бути джинси і як правильно комбінувати аксесуари.
Фото: Видавництво Старого Лева

Фото: Видавництво Старого Лева

Оксана Караванська – не лише відомий дизайнер і стиліст, а й дбайлива та уважна мама дев’ятирічної модниці Марічки, а тому добре знає, наскільки важливо вчасно познайомити юних панянок зі світом моди та стилю.

«Коли я була маленькою, мені не було кому розказати про те, що через одяг можна проявити себе, – каже Оксана Караванська. – Тому я сама почала малювати дівчат та вигадувати для них різний одяг: у такий спосіб перевіряла, пасує їм чи ні. Й так полюбила цю творчість, що стала дизайнером! За час своєї кар’єри я безліч разів бачила, які дива робить правильно підібраний одяг. А вчитися цьому треба змалку. Відтак моя книжка стане для панянок порадником – розкриє секрети моди та стилю, навчить не загубитися в тенденціях і дизайнерських пропозиціях, а декому, можливо, навіть допоможе сформувати власний, неповторний імідж!».

«Стильна книжка для панянки» легко, невимушено і стильно розповідає дівчаткам про закони і підводні течії світу моди й застерігає від того, як не стати жертвою модної індустрії. Авторка наголошує, що сьогодні у моді – бути стильною. І все це – на конкретних прикладах і з конкретними порадами: як одягом підкреслити своє «я», як додати шарму до повсякденного і святкового образів, як одягтися на перше побачення… У книжці Оксани Караванської можна знайти не тільки пояснення, звідки взялася мода на маленьку чорну сукню, а й застереження про шкоду шопоголізму.

«У цій книжці купа всіляких важливих порад для дівчинки, яка замислюється над власним стилем, – зауважує головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар`яна Савка. – А ще тут є кумедні історії з дитинства самої Оксани – коли вона була панянкою, з непростим характером і несамовитим бажанням стати дизайнером одягу. Книжка дуже стильна! А намалювала її Настя Стефурак – одна з найталановитіших і найкреативніших молодих українських ілюстраторів».

під час Форуму Видавців у Львові Оксана Караванська та Мар`яна Савка особисто представлять книжку та поспілкуються з панянками та їхніми матусями. Захід відбудеться 11 вересня о 14.00 біля львівського ательє Оксани Караванської – у дворику на проспекті Т. Шевченка, 10.

Опублікував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!