Нова мобілізація в росії не зупинить наступ України, – розвідка

1267 0
Представник української розвідки зазначив, що мобілізація, яку, за даними ГУР Міноборони, росія має оголосити 15 січня, не завадить українським військовим наступати.
Фото умовне

Фото умовне

Росія планує чергову хвилю мобілізації і наступ для захоплення нових територій України, однак ЗСУ готові відбивати наступ і водночас надалі визволяти українські землі. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк.

Джерело: Суспільне

За його словами, агресор, безумовно, хоче захоплювати нові території, однак вже розуміє, що програє.

«Вони розуміють, що програють, і доказом цього можуть бути спорудження фортифікаційних споруд як в Запорізькій області, як на півдні окупованої Херсонщини, так і на півночі тимчасово окупованого Криму. Тобто вони чітко розуміють, що там їм треба буде вести бойові дії, і вони вже там споруджують оборонні споруди», – пояснив Черняк.

Читайте також: Українські захисники за добу знищили ще понад 700 окупантів

Він додав, що не можна наразі розкривати точних планів щодо українського наступу, однак за його словами, «є задача верховного головнокомандувача, є плани Збройних Сил із визволенню територій України». Представник української розвідки також зазначив, що мобілізація, яку, за даними ГУР Міноборони, росія має оголосити 15 січня, не завадить українським військовим наступати.

Нагадаємо, за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка Кузьміне Луганської області та Соледар, Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Побєда Донецької області. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!