«Нова пошта» відкрила відділення із коворкінгом у Києві

1014 0
Компанія планує запустити такі коворкінги й в інших містах
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Нова пошта тестує новий формат відділень у Києві. Це поєднання вантажного відділення із невеликим коворкінгом для роботи. Про це повідомила пресслужба сервісу.

У відділенні на Оболоні клієнти зможуть не тільки відправляти і отримувати вантажі до 1100 кг, а й комфортно попрацювати, навіть коли немає світла. Робоча зона коворкінгу розрахована на 8 робочих місць. Компанія планує масштабувати цей проєкт і запустити такі коворкінги й в інших містах. 

Відділення та коворкінг обладнані генераторами та безперебійним інтернет-зв’язком, тому може працювати без електроенергії тривалий час. Для усіх відвідувачів доступний безплатний Wi-Fi, кавомашина та встановлено зарядні станції, які дозволяють підзаряджати одночасно декілька електронних пристроїв. Окрім робочих місць, у приміщенні встановлено м’які меблі та дитячий куточок.  

Відділення-коворкінг № 2 знаходиться у Києві, вул. Богатирська, 11 та працює щодня. У будні з 08:00 до 21:00, а у вихідні дні - з 09:00 до 18:00.

Нагадаємо, на лівому березі Києва запрацював безплатний Co-Learning "Енергія освіти", де діти та молодь можуть приєднуватися до онлайн-занять та виконувати домашні завдання.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!