«Нова пошта» змінює тарифи на доставку по Україні

4600 0
Оновлені тарифи на послуги доставки по Україні будуть доступні з 1-го серпня 2017-го року.
фото: rbc.ua

фото: rbc.ua

В середньому тарифи на доставку до відділення документів і посилок вагою від 0,1 до 10 кг та від 20 до 30 кг зміняться на 2-5 грн. Про це повідомляє novaposhta.ua.

Також за новою ціною рахуватимуть розмір доплати за адресну доставку документів і посилок – залежно від ваги відправлення вона зміниться на 5-20 грн.

Читайте також: «Нова пошта» запровадила послугу електронних грошей

Зміни торкнулись й ваги відправлень для переадресування між відділеннями, розподілу тарифу на зберігання посилок і вантажів та розцінок на ці додаткові послуги. Також змінилася вартість послуги підняття на поверх вантажів вагою понад 30 кг.

«Нова пошта» переглянула вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше, а також вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою.

Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів. Вони будуть опубліковані 1-го серпня на сайті «Нової пошти» за посиланнями: для приватних  та бізнес-клієнтів.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!