«Нова пошта» змінює тарифи з 1 січня. Скільки доведеться платити

2229 0
Вартість доставки у відділення та поштомат відтепер буде розраховуватися однаково.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

«Нова пошта» змінює тарифи з 1 січня. Про це повідомили у компанії. Так, з 1 січня вартість доставки у відділення та поштомат буде розраховуватися однаково. Тариф на доставку документів у фірмовому картонному конверті у відділення та поштомат становитиме 55 грн.

«Зважаючи на стрибки цін на пальне та інші витрати, «Нова пошта» з початку 2023 року вносить зміни до тарифів. Ми робимо цей крок, щоб і надалі гарантувати вчасну та якісну доставку під час війни», – пояснили у пресслужбі. 

Читайте також: В Україні арештували майно російського олігарха на майже 2 млрд грн 

Посилка між відділеннями та поштоматами по місту вартуватиме: до 2 кг – 50 грн, до 10 кг – 80 грн, до 30 кг – 120 грн. Посилка між відділеннями та поштоматами по Україні становитиме: до 2 кг – 70 грн, до 10 кг – 100 грн, до 30 кг – 140 грн. Доплата за доставку/забір кур’єром вартуватиме: для відправлень до 30 кг – +35 грн до тарифу, за кожні 100 кг для відправлень понад 30 кг – +100 грн до тарифу.

Нагадаємо, «Нова пошта» відновила кур’єрську доставку та забір посилок у Бучі, Ірпені, Гостомелі, Макарові.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!