Nova Ukraine збирає кошти на закупівлю масок для медиків Львова

1570 0
Зібрані кошти підуть на маски, рукавички та захисні халати для лікарень Києва та Львова
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Громадська організація Nova Ukraine збирає гроші на придбання масок для медиків лікарень Львова та Києва. Про це повідомив один із засновників ГО Остап Коркуна.

«Ми в Nova Ukraine запускаємо збір коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту для лікарів в Україні. Зараз таких засобів критично не вистачає в лікарнях. Зібрані кошти підуть на маски, рукавички та захисні халати для лікарень Києва та Львова», – зазначили у компанії.

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

Nova Ukraine вирішила подвоїти перші $6000 пожертв із загального фонду організаці, зазначили у ГО. Наразі ібрали вже 10 тисяч доларів.

Насамперед тут йдеться про закупівлю масок для обласної інфекційної лікарні та львівського Охматдиту.

Nova Ukraine – неприбуткова організація, заснована у США після Євромайдану, яка займається підвищенням обізнаності про Україну в Сполучених Штатах та всьому світі, а також працює над посиленням громадянського суспільства в Україні шляхом надання гуманітарної допомоги. За час свого існування зібрала понад 100 000 доларів для допомоги українцям.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!