Нові авіареси зі Львова: ціна, напрямки, дати

17386 0
Цьогоріч з Львівського аеропорту запустили одразу шість нових рейсів, які з’єднають місто Лева із Європою та іншими містами України. Пропонуємо дізнатись за якими напрямками діють нові рейси, їх ціни, а також дати відправлення.

Львів - Іракліон

У квітні 2016 року грецький перевізник  Ellinair повідомив про відкриття нових авіарейсів Львів- Іракліон.

Прямі авіаперельоти зі Львова на острів Крит будуть виконуватися з 2 червня до 16 жовтня по четвергах та неділях, повідомляє сайт аеропорту «Львів».

Дні польотів Львів – Іракліон у 2016 році: 2, 12, 23 червня, 3, 14, 24 липня, 4, 14, 25 серпня, 4, 15, 25 вересня, 6, 16 жовтня.

Придбати квитки можна за посиланням, а також тут

Ellinair – грецький авіаперевізник, заснований в 2013 році. Авіакомпанія входить в холдинг Mouzenidis Group. Базується в Міжнародному аеропорту «Македонія» міста Салоніки (Греція) та регулярно виконує прямі регулярні авіарейси в Україну, Росію, Казахстан, Латвію, Грузію, Німеччину, Італію, Сербію, Угорщину, Румунію, Польщу, на Кіпр, здійснює внутрішні авіаперельоти між містами і островами Греції. Авіакомпанія Ellinair надає пасажирам повноцінне бортове харчування та напої (чай, кава, соки, білі та червоні вина) в кращих традиціях грецької гостинності. Діти до 12 років отримають спеціальний дитячий ланч-бокс, який порадує маленьких мандрівників своїм барвистим оформленням і смачним вмістом.

Львів – Стамбул

З 15 квітня 2016 року  зі Львова можна полетіти у турецький Стамбул. Розклад передбачає вильоти зі Львова до Стамбула по понеділках, середах і п’ятницях, повернення зі Стамбула по понеділках, четвергах і суботах.

Вартість авіаквитків починається від 2388 грн (96€) в обидва боки.

Авіарейс виконують Міжнародні авіалінії України.

МАУ є четвертою авіакомпанією, що виконує прямі рейси Львів – Стамбул. Такий же рейс є у розкладі авіакомпанії Turkish Airlines, лоукоста Pegasus, а з 25 жовтня і в авіакомпанії Атласджет (AtlasGlobal)

У Туреччині літаки авіакомпанії МАУ, Turkish Airlines та Atlasjet приймає Міжнародний аеропорт Ататюрк.

Авіаквитки можна придбати на сайті авіакомпанії МАУ.

Львів - Радом

Авіакомпанія SprintAir, що з минулого року виконує рейси по Польщі та за її межами, оголосила про відкриття нового рейсу Львів – Радом.

Рейси почнуть виконувати з 23 червня на турбогвинтовому літаку Saab 340.

Розклад передбачає польоти двічі на тиждень, щочетверга та щонеділі. Політ триватиме трохи більше години.

Квитки вже в продажу на сайті авіакомпанії  за ціною від 149 злотих в один бік.

Варто зазначити, що Радом розташований у Мазовецькому воєводстві Польщі, за 307 км від Львова і лише за 100 км від Варшави.

«SprintAir» є якірною і єдиною авіакомпанією, яка працює в аеропорті Радома. Звідси її літаки літають до Берліна, Вроцлава, Гданська та Праги. Вартість квитка із Радома до Вроцлава коштує від 149 в акційному тарифі до 349 злотих (близько 1000 грн або 2400 грн).  Зараз зі Львова до Польщі є лише один авіарейс до Варшави, який виконує польська авіакомпанія LOT.

Львів – Ужгород

Авіакомпанія Мотор Січ відкриває два нові авіарейси по Україні. Зокрема, відтепер зі Львова можна буде дістатись до Ужгорода та Києва.

Польоти виконуватимуть на літаку АН-140, Київ – Львів та Львів – Ужгород щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці та щонеділі. Квитки можна придбати на сайті tickets.lowcostavia.com.ua. Вартість авіаквитків Львів – Ужгород від 780 грн в один бік та від 1586 грн у два боки. Тривалість польоту 30 хвилин.

Львів – Івано-Франківськ

Авіакомпанія Дніпроавіа оголосила про відкриття нового прямого рейсу Львів – Івано-Франківськ з 20 травня.

Переліт здійснюватиме літак Embraer 145. Загалом, пасажири зможуть літати зі Львова до Івано-Франківська двічі на тиждень. Авіарейс буде доступним у понеділок та п'ятницю. 

Тривалість польоту складає 25 хвилин.

Квитки можна придбати на сайті tickets.lowcostavia.com.ua. У розкладі авіакомпанії доступні квитки до 28 жовтня 2016 року.

Вартість авіаквитків Львів – Івано-Франківськ складає від 600 грн в один бік та від 1100 грн у два боки.

Читайте також: Зі Львова у Європу: квитки за акційними цінами

 

Опублікувала Мар’яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!