Нові деталі у справі Димінського

3481 1
За три місяці після аварії досі немає повторних результатів експертизи ДНК.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

Двоюрідний брат загиблої у ДТП за участю львівського бізнесмена Петра Димінського Степан Мацевко на своїй сторінці у Facebook розповів нові подробиці у справі.

Зокрема, він повідомив, що й досі не оприлюднили результатів експертизи ДНК, яку за його словами взяли із подушки безпеки автомобіля Димінського ще кілька місяців тому.

Читайте також: Свобода проти страху? Чому варто не дати зам’яти справу Наталії Тріли

«З нашої сторони було надано безліч клопотань про залучення нас як потерпілих або наших адвокатів до всіх слідчих експериментів. Написано багато офіційних звернень про присутність нас під час проведення усіх експертиз. Питання. Чому нас навіть не повідомляють про проведення слідчих експериментів, експертиз? Чому їх проводять без нашої участі?», – пише Степан Мацевко.

За його словами, сьогодні у Печерському районному суді міста Києва мають розглядати позов адвоката Петра Димінського  Віктора Василюка, щодо визнання отриманих біологічних зразків ДНК недійсними. До слова, цей позов має розглядати той самий суддя, який переніс місце проведення експертизи із Києва до Одеси. 

Читайте також: Нові подробиці у справі Димінського

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець сталася смертельна ДТП за участю автомобіля, що належить бізнесменові Петру Димінському. Внаслідок зіткнення загинула 31-річна жінка. Її брат стверджує, що Димінський перебував за кермом і потім переcів у іншу машину. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

21 серпня бізнесмену було вручено повістку на допит 23 серпня. Слідство встановило, що за кермом авто, яке потрапило в аварію, був не 43-річний охоронець Димінського, як про це повідомлялося раніше. 22 серпня стало відомо, що Петро Димінський відлетів до Швейцарії. Наступного дня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що на допит бізнесмен не з'явився. Адвокат бізнесмена Микола Лисий повідомив, що його клієнт не отримував повісток на допити, натомість стверджує, що Димінського допитали ще 20 серпня. Пізніше правоохоронці провели обшуки в офісі бізнесмена та ІА ZIK, що йому належить. Пізніше поліція провела експертизу ДНК всіх учасників ДТП.Наразі вже понад два місяці бізнесмен переховується закордоном


Читайте також:
27 Листопада, 2017 08:58
пролетарий ну что тут удивительного, вся сволочь, так поступает, сволочи сейчас дан зеленый свет, как нужен Сталин-вождь простого народа....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!