Нові екскурсії Днів європейської спадщини у Львові. Оновлено

2310 0
У Львові проходитимуть Дні європейської спадщини. Сьогодні о 14:00 відкрито реєстрацію на сайті lviv.travel на кілька додаткових екскурсій. Однак реєстрація на них уже закінчилась, повідомили tvoemisto.tv в управлінні туризму Львівської міської ради.
Фото Анни Нітефор

Фото Анни Нітефор

Організатори додали три екскурсії:

- За лаштунками театрів. Театр Леся Курбаса; неділя, 21 серпня, 14:00-15:00.

- Таємниці львівської сецесії. Маршрут перший; субота, 20 серпня, 13:00-14:30.

- Іменами львівських вілл; субота, 12:00-13:30.

"Ажіотаж дуже великий, люди дуже швидко реєструвались телефоном та он-лайн. Місць уже немає", - додали в управлінні.  

Нагадаємо, Дні європейської спадщини – це дні, коли маловідомі закриті споруди відчиняють двері для відвідувачів, щоби розповісти таємниці, приховані за їхніми фасадами. Ця традиція покликана привернути увагу до культурної спадщини та її ролі у розвитку сучасного суспільства. Усі заходи в рамках Днів європейської спадщини є безкоштовними і базуються на ініціативі людей, яким небайдужа історія їхнього міста.

Контакти: управління туризму Львівської міської ради, Площа Ринок, 1 / к. 103, тел. +38 032 297 57 53, [email protected], www.city-adm.lviv.ua; Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова (GIZ), вул. Богомольця, 6 / 6, тел. +38 032 275 13 08, [email protected], www.urban-project.lviv.ua, www.giz.de.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!