Політична реклама

Нові фронтальні таблички на автобусах Львова замінять

2746 5
Фронтальні таблички з номерами та схемами руху міських автобусів Львова, які замінили із введенням нової транспортної мережі міста, - не читабельні. Через це їх замінять на такі, що є більш розбірливими, - повідомив у ексклюзивному коментарі медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника управління транспорту та зв`язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

«Як воно буде виглядати в реалії - досить важко оцінити. Оцінено було так, що воно мало би виглядати нормально. На жаль, воно виявилось не так. Таблички, що є на автобусах на лобовому склі, є не читабельними. Відповідно, ми їх замінимо», - сказав посадовець. 

Бокові таблиці, як зазначив А. Білоус, не мінятимуть, оскільки їх вважають розбірливими і такими, що не потребують заміни.

Як повідомив чиновник, дизайн таблиць розробляло управління транспорту та рекламна фірма, яка за свій кошт погодилась виготовити ці таблички на всі маршрути.

Як припустив посадовець, нові таблиці мали би з`явитись на маршрутках впродовж січня. До того часу А. Білоус радить львів`янам звертати увагу на номери нових маршрутів. 

"Людина повинна знати номер свого маршрута, а не читати на таблиці звідки і куди він їде. За кордоном кожен має номер маршруту. Номер видно чітко", - додав посадовець.  

Нагадаємо, в мережі Інтернет діє 2 ресурси, за допомогою яких можна дізнатись, якими маршрутками у Львові можна доїхати з однієї точки в іншу.


Читайте також:
4 Січня, 2012 14:12
Твоє місто "Твоє місто" пропонує Вам висловити свої побажання щодо змін нової транспортної мережі міста та взяти участь в акції "Покращимо транспортну мережу Львова разом!".

Умови конкурсу дивіться за посиланням [***]://tvoemisto.tv/news/54812.html
3 Січня, 2012 16:51
Пасажирка А Білоус за гроші зі своєї зарплати ті таблички замінить?
3 Січня, 2012 16:43
Марічка підтримую ініціативу! До того ж вони обіцяли прислухатись до того, що люди говорять, бо ще планують міняти всю цю схему в лютому
[***]://tvoemisto.tv/news/54808.html
3 Січня, 2012 16:30
ПАТРІОТ-ОТ-ОТ:) ЛЮДИ ДЗВОНІМО ВСІ В ГАРЯЧУ ЛІНІЮ ЛЬВОВА 1580
ТРЕБА ДОБИТИСЯ ШОБ РАЙОН ПР.ЧОРНОВОЛА ВЕСЬ ОСОБЛИВО КІНЕЦЬ ЙОГО (БОМБА) МАВ СПОЛУЧЕННЯ З ЦЕНТРОМ СИХОВОМ І АШАНОМ !!!
Екскурсійний автобус 1-а треба зняти з вул.Липинського і продовжити в кінець пр.Чорновола
АБО ВІДНОВІТЬ АВТОБУС №5 ДО БОМБИ
Шановні мешканці пр.Чорновола ( прилеглих до вулиць Ю.Липи , Варшавська та всіх мешканців кінця пр.Чорновола ) давайте обєднаємо всі наші зусиля , та вибєм у влади автобус 4-а який колись курсував по номеру 5 і мав кінцеву біля БОБМИ !!!
1580 ТЕЛЕФУНУЙТЕ НЕГАЙНО !!!ГАРЯЧА ЛІНІЯ МІСТА .
Цей хаос треба припиняти !!!!
ТІЛЬКИ ГРОМАДОЮ МИ ЗМОЖЕИ ДОСЯГТИ БАЖАНОГО . ПОДЗВОНІТЬ ВЖЕ НОМЕР БЕЗКОШТОВНИЙ 1580 ВИСКАЖІТЬ СВОЮ ДУМКУ , ТАМ ОПЕРАТОРИ ПРИЙМАЮТЬ СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ !!!
НАПОЛЕГЛІВІШЕ І МИ БУДЕМ ЇЗДИТИ ЦИВІЛІЗОВАНО .
3 Січня, 2012 14:12
Сергій Повний провал "ноу-хау" міської влади, нічим не підтведжена самовпененність. Зверніть увагу - у всьому "...вина водіїв", "... вина фірми...", але не міської влади. Провокація з "безкоштовним" проїздом на Новий рік! Жванецький: "...вся гитода в нас починається з 1-го числа!!!" СОРОМНО!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!