Коли нові патрульні замінять даївців на дорогах Львівщини

2212 0
Сьогодні, 25 січня, голова Національної поліції України Хатії Деканоідзе приїде на Львівщину та розповість на Буському стаціонарному пості патрульної поліції про те, які функції виконуватимуть патрульні на дорогах області.
фото: unian.ua, volynnews.com, firtka.if.ua

фото: unian.ua, volynnews.com, firtka.if.ua

«25 січня у Львівській області колишніх працівників ДАІ на стаціонарних постах та шести головних ділянках трас міжнародного та національного значення замінять працівники патрульної поліції України», – про це інформує прес-служба Патрульної поліції Львова.

Читайте також: У яких випадках нова поліція зможе зупиняти авто. Інфографіка

«У рамках презентації початку роботи патрульної поліції України на трьох стаціонарних постах та трасах у Львівській області запрошуємо на прес-брифінг голови Національної поліції України Хатії Деканоідзе. На брифінгу буде представлено інформацію про те, які функції виконуватиме патрульна поліція в області, на яких саме стаціонарних постах і ділянках трас працюватиме, як буде відбуватись в подальшому реформа ДАІ», – йдеться у повідомленні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!