Нові правила. ПриватБанк обмежує кількість переказів із картки на картку

5729 0
Для відправника лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта по Україні становитиме 100, а за кордон – 25.
Фото: cybercalm.org

Фото: cybercalm.org

Із жовтня 2021 року вносять корективи до правил виконання р2р операцій (з картки на картку). Йдеться про ліміти на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали. Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

За правилами внутрішньої політики банку ліміти встановлюють на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон. Для відправника лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта по Україні становитиме 100, а за кордон – 25. Для отримувача лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта – теж 100, а міжнародні перекази – 30. 

Читайте також: Львів планує взяти 390 мільйонів гривень кредиту у банку, бо не вистачає коштів у бюджеті

Що робити, якщо на картку надходять благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів та інше?

Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, зателефонуйте на 3700 або напишіть у чат «Допомога Онлайн». Надішліть посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня встановлять для таких карток безлімітний режим.

Що робити, якщо на картку отримують гроші за продаж товарів з використанням інтернет-майданчиків?

Нормативно-правовий акт Національного банку України встановлює, що користуватися особистою карткою для підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радять відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

Читайте також: Приватбанк запускає функцію оплати на касі через QR-код

Додамо, що щомісяця перекази з картки на картку у Приват24 роблять понад 7 млн клієнтів. За даними статистики 99,7% з них користуються цією послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!