Нові робочі місця та швидкісний інтернет. Як планують змінити карпатські території

2450 0
Уряд затвердив програму розвитку українських Карпат.
Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

За три роки у Карпатах планують створити 1500 робочих місць. Як розповів Tvoemisto.tv голова Славської ОТГ Володимир Бега, між Львівською, Івано-Франківською та Закарпатською областями хочуть збудувати кільце, щоб туристам було зручно добиратись з одного регіону в інший.

Що ще зміниться в українських, зокрема львівських Карпатах, коли у Славській ОТГ збудують потужний гірськолижний курорт та як туризм у гірській місцевості впливає на Львів – дивіться у дискусії, яку організовує Tvoemisto.tv.

Сьогодні, 4 листопада, о 16:00 в прямому ефірі Tvoemisto.tv представники гірських громад, бізнесу, фахівці туристичної галузі та чиновники розкажуть, як зміняться інфраструктура та сервіс в регіоні.

Переглянути ефір можна на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. У коментарях ви можете залишити запитання і отримати фахову відповідь у прямому ефірі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!