Нові тарифи у громадському транспорті та чого Львів не втілив у 2021 році. Головне за добу

1361 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.
Фото: monolittour.lviv

Фото: monolittour.lviv

У Львові затвердили нові тарифи для проїзду у громадському транспорті. Це стосується як електричного, так і автомобільного пасажирського транспорту на маршрутах загального користування у Львівській міській громаді. Зміни необхідні для запровадження електронного квитка.

Читайте також: 1 та 2 січня центр Львова закриють для руху транспорту

Тvoemisto.tv зібрало для вас ті обіцянки та наміри міста, які не вдалося реалізувати у 2021 році. У переліку недовершених планів – 11 пунктів. Детальніше переглядайте у матеріалі.

Під Новий рік у Львівській міській раді затвердили бюджет розвитку-2022. Його депутати називають складним, вони не прийняли рішення стосовно кредиту, який пропонували взяти чиновники. Йшлося про 546 мільйонів кредиту. Читайте, на що поділили кошти.

Коли та як в Україні традиційно святкували Новий рік? Що таке водіння «Маланки» та «Кози» та що означають ці дійства? Про це Tvoemisto.tv поговорило із Лесею Горошко-Погорецькою, кандидаткою історичних наук, старшою науковою співробітницею відділу етнології сучасності Інституту народознавства НАН України.

Читайте також: Чого найбільше хочуть українці на Новий рік, – опитування

Наприкінці січня – на початку лютого у Львові та області можливе зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію. Аби цього не сталося, медики закликають усіх провести новорічно-різдвяні свята удома, не ходити у місця скупчення людей та не забувати про карантинні правила. 

У МВС планують оновити правила дорожнього руху. Запропоновані зміни стосуватимуться порядку використання фар, а також шин за сезонами. Проєкт та супровідні документи опубліковані на сайті МВС.

З Новим роком! Гарних вихідних!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!