Новообраний голова ЛОДА отримав настанови від Президента

1585 0
Через погодні умови Петро Порошенко прибув до Львова із запізненням. Попри це Президент представив Олега Синютку і окреслив перед новим очільником Львівщини першочергові завдання.
фото: http://galinfo.com.ua/

фото: http://galinfo.com.ua/

На представленні були представники влади міста та області, депутати, представники районів, силовики.Також прибули  деякі народні депутати та голова РНБО України Олександр Турчинов. Як повідомляє УНІАН Президент назвав першочерговим завданням новообраного очільника ЛОДА створення прозорої системи реєстрації для інвесторів і розвиток інвестиційного потенціалу регіону. «Я представляю нового керівника Львівської ОДА в нелегкі часи. В цей рік було послано нелегкі випробування. Тому відповідальне завдання лягає на плечі потужної львівської команди. Має бути активна співпраця з міською владою і президентом України. Все в нас вийде», - сказав Петро Порошенко. Він також подякував попереднику Олега Синютки і висловив надію на плідну співпрацю.

Читайте також: Призначено голову Львівської ОДА. 5 фактів з біографії

У свою чергу новий очільник області  наголосив на тому, що вже має першочергові завдання і працює над ними. «Перед нами стоїть завдання, по-перше, напевно, війна. Львівщина — серце України. Наші сини захищають кордони держави. І ми маємо це враховувати. По-друге, слід подолати корупцію, бо без подолання цієї гідри не можливо досягнути успіху в реформах. І третє, розвиток інфраструктури. Час не такий, але ми повинні спільною працею привести наш дім до порядку», - сказав Олег Синютка.  Завершуючи свій виступ, він наголосив на тому, що ні мешканцям Львівщині, ні його підлеглим «не варто очікувати чуда».

Зараз Президент України, голова РНБО, міністр оборони України та керівництво Львівщини вирушили до Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському військовому полігоні. Там Петро Порошенко відзначить державними нагородами військовослужбовців, а також вручить сертифікати на виготовлену та відремонтовану техніку, озброєння та стрілецьку зброю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!