Політична реклама

Новому президенту треба не дати можливості стати "януковичем", – Маринович

1811 0
Не варто надіятись виключно на Президента. За ним повинен бути постійний контроль суспільства. І тут є велика надія на другий Майдан, який порозумнішав і виніс уроки з наслідків Помаранчевої революції. Про це в ефірі Tvoemisto.tv розповів правозахисник, учасник Ініціативної групи Першого грудня Мирослав Маринович.
Мирослав Маринович/Фото: zik.ua

Мирослав Маринович/Фото: zik.ua

"Я сам очікую з нетерпінням виборів. І дуже тішусь, що, здається, вдалось нейтралізувати способи не допустити вибори. Для мене важливо, що вибори мають відкрити двері для початку реформування країни і я маю на увазі непопулярні реформи, а це завжди пов'язано з людським невдоволенням", – розповів Мирослав Маринович.

"Нам потрібно вибрати Президента, щоб жодна Росія не тицяла нам в ніс нелегітимність в.о. Президента. Для мене важливо мати легітимного президента, для мене важливо змінити парламент, важливо провести реформи. Українському народу треба дати можливість самими собі допомогти", – вважає Мирослав Маринович.

"Я не надіюсь виключно на Президента. Будь-який Президент буде розкладатися морально на посту. За ним має бути контроль суспільства. І тут я сподіваюсь, що другий Майдан порозумнішає і не піде садити огірочки на дачі. Йому треба не дати можливості зробитися "януковичем", а якщо ми дамо йому це зробити – це сигнал до нас, що ми забули уроки Помаранчевої революції",– вважає Мирослав Маринович.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!