Покинуту на сходах коледжу новонароджену дівчинку переведуть у львівський Будинок дитини

4234 0
У дівчинки задовільні всі показники здоров’я, вона активна і має гарний апетит та сон.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Новонароджена дівчинка, яку минулого тижня виявили на сходах коледжу у Новому Роздолі, перебуває у дитячому відділенні Новороздільської міської лікарні. Її стан – задовільний. Загрози ані життю, ані здоров’ю дитини нема. Про це у коментарі для Тvoemisto.tv повідомила завідувачка відділення Світлана Гнатів.

За її словами, у дівчинки задовільні всі показники здоров’я, вона активна і має гарний апетит та сон.

Читайте також: На сходах коледжу у Новому Роздолі залишили новонароджену дівчинку

«Після того, як дівчинку знайшли біля коледжу, її відразу ж каретою швидкої допомоги привезли у нашу лікарню. По свіжій крові, пуповині ми припустили, що дівчинка народилася в межах години, як потрапила до нас», – каже вона.

Немовлятко назвали Анею. Таке ім’я дав сторож, який першим і виявив дівчинку біля коледжу. Скільки маленька Анна пробуде у лікарні, завідувачка дитячого відділення Новороздільської лікарні точно не знає. Але вже готують документи, аби відправити її у Будинок дитини №1, що у Львові.

Читайте також: У Львові біля пологового залишили немовля

Завдяки небайдужим мешканцям Нового Роздолу дівчинка у лікарні забезпечена всім необхідним – дитячим харчування, підгузками.

Нагадаємо, 16 листопада у Новому Роздолі на сходах коледжу, що на вулиці Степана Бандери, виявили новонароджену дитину. Дівчинку госпіталізували у лікарню.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!