Новорічний ярмарок handmade пройде у Львові в грудні

3897 0
Унікальний ярмарок виробів ручної роботи збере у Львові майстрів handmade з різних куточків України. Досвідчені майстри зможуть представити тут свої роботи, новачки – проявити себе та набратися досвіду, а дорослі і маленькі львів’яни – вибрати оригінальні подарунки до зимових свят. Захід відбуватиметься 20-21 грудня.
Фото: artliko.by

Фото: artliko.by

У Львові є сотні майстрів, які творять вироби ручної роботи у різних техніках, проте їхні вироби доступні лише вузькому колу людей. Тож мета ярмарку «Lvivhandmade  New Year» – познайомити львів’ян з чудовими майстрами, які працюють у місті та представити унікальні вироби ручної роботи, повідомили tvoemisto.tv у пресс-службі Львівської міської ради.
Вишивка, декупаж, гачкування, мило та косметика ручної роботи, виготовлення листівок, горняток і різноманітних прикрас – усе це та багато іншого представлять на виставці-ярмарку.
Безпосередньо на виставці кожен відвідувач матиме можливість поспілкуватися з майстром, який виконав ту чи іншу роботу, а також навчитися створювати цікаві вироби на безкоштовних майстер-класах.
Благодійні майстер-класи проведуть учні школи-інтернату №2. Ярмарок пройде у приміщенні ТЦ «Інтерсіті», що на проспекті Чорновола 67.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!