Новою очільницею львівського аеропорту стала Тетяна Романовська

3837 0
Кабінет міністрів України схвалив призначення головою міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького» Тетяну Романовську, кандидатура якої була відібрана в ході конкурсу урядовим номінаційним комітетом.
фото: www.cargo-ukraine.com, ustda.gov

фото: www.cargo-ukraine.com, ustda.gov

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Раніше з відповідною ініціативою виступив під час засідання уряду міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

«Нехай працює. Призначаємо. Тетяна Василівна, вітаємо вас з призначенням у зв'язку з рішенням номінаційного комітету», - прокоментував рішення прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Перед погодженням призначення на підтримку Тетяни Романовської висловилися кілька міністрів, присутніх на засіданні номінаційного комітету, в тому числі і Андрій Пивоварський.

Всього на посаду генерального директора аеропорту у Львові подали заявки 13 претендентів.

Нагадаємо, що 1 грудня 2015 року Номінаційний комітет Кабміну обрав Тетяну Романовську кандидатом на посаду керівника державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» .

Довідка. Тетяна Романовська раніше була начальником аеровокзального комплексу львівського аеропорту. Крім того, у 2011 році вона вже була в.о. генерального директора підприємства, коли було звільнено Олександра Загреву. За інформацією «Центру транспортних стратегій», в своїй програмі вона наголошувала на необхідності будівництва вантажного терміналу і ангару, залучення інвестицій в неавіаційні сфери діяльності. Крім того, вона хоче використовувати будівлю старого терміналу для створення VIP-терміналу.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!