Новозбудовану велодоріжку на Чорновола перероблятимуть через руйнування

2477 0
Велодоріжка ще не введена в експлуатацію через незавершені роботи, але вже почала руйнуватися через коріння дерев.

Переробляти ділянку має підрядник ПП «Будформат» власним коштом. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Іван Матківський. 

«По питанню руйнування було обстеження, підрядник зобов’язався усунути недоліки по об’єкту в найкоротший час. Зараз дощ, тому обіцяв в п’ятницю чи понеділок, поставити людей і почати роботи», – сказав Іван Матківський.

Причиною руйнування стало коріння дерев. Як можна усунути недоліки, мають встановити роботи на місці, повідомив посадовець: «Зрізати дерево нам не дадуть, а якщо зрізати коріння  це може призвести до падіння дерева. Виберуть основу, і тоді вже подивляться, що з тим можна зробити».

Тендер на будівництво велодоріжки зі світлофором на вулиці Чорновола від залізничного мосту до вул. Липинського проведений в серпні 2015 року. Велодоріжка з'явился у 2016 році, але за оцінкою замовника  департамету житлового господарства та інфраструктури ЛМР, – роботи виконані не в повному обсязі. Зокрема, нанесення розмітки виконано на 70-80%. Після завершення робіт в повному обсязі та усунення виявлених недоліків об'єкт передадуть на обслуговування Шевченківської райадміністрації. 

Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!