Новозбудований храм у Львові освятить Патріарх Філарет

3143 0
До Львова 11 вересня з Першосвятительським візитом приїде Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Під час перебування у Львові Патріарх освятить храм на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця» (вулиця Орлика, 1).
фото: velychlviv.com

фото: velychlviv.com

Божественна Літургія розпочнеться 12 вересня о 10.00 год. у співслужінні єпископату та духовенства УПЦ КП. Після освячення Патріарх Філарет прочитає молитву перед чудотворною іконою Богородиці «Всецариця» та нагородить меценатів будівництва храму.

Читайте також: Львів відвідає Патріарх Філарет. Програма візиту

На місці новозбудованої церкви впродовж десяти років стояла дерев’яна каплиця Різдва Пресвятої Богородиці, яку тепер парафіяни передали до села Стронятин (Жовківський район Львівської області). Головна святиня парафії – ікона Пресвятої Богородиці «Всецариця», написана монахом афонським монахом Миколаєм Капрулісом, який причислений до лику святих.

Джерело: Духовна велич Львова

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!