Нову дорогу до пункту пропуску на Львівщині за 419,5 млн грн будуватиме «Онур»

15272 0
Дорога стане частиною Карпатського кола.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

Нову дорогу Боберка – Бориня Турківського району, що на Львівщині будуватиме «Онур конструкціон інтернешнл». Компанія стала переможницею тендеру.

Ідеться фактично про будівництво нового відрізку дороги протяжністю 24,4 км, що стане частиною Карпатського кола. Її мають збудувати до кінця 2022 року.

Цього року з Державного дорожнього фонду на дорогу виділили 90 млн грн. У межах проєкту Карпатського кола, три області мають з’єднати сучасними автошляхами. Її довжина становитиме 100 км, а вартість – близько мільярда.

Раніше планувалося, що ця дорога вестиме до майбутнього нового пункту пропуску «Боберка – Смольник». 

Додамо, що в обласному бюджеті на 2020 рік на Карпатське коло заклали лише 6,5 млн грн. У межах проєкту також прокладуть нову дорогу зі Славського до Закарпаття.

ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» зареєстроване у Києві й є одним із найчастіших переможців тендерів на ремонт доріг на Львівщині та вулиць у Львові. Власниками компанії вказані громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!