Нову марку з «російським кораблем» можна буде придбати в інтернеті

1238 0
Додаткові партії будуть друкуватися та продаватися.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

На 24 травня заплановано старт онлайн продажу другої марки з «російським воєнним кораблем» на українських інтернет-майданчиках, повідомляє Суспільне.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, до кінця тижня також буде запущено продаж на міжнародних майданчиках, щоб «наша діаспора змогла купити, а ворогу було трохи складніше атакувати наші українські сторінки».

Читайте також: У Львові утворилися черги за поштовими марками. Фото дня

«Перемогли з кораблем, переможемо і ботів, саме тому буде не один, а до 6 майданчиків, це як 6 кораблів, їх важче атакувати, тому від сьогодні вона буле продаватися у відділеннях, а завтра онлайн», – каже Ігор Смілянський.

Додаткові партії також будуть друкуватися та продаватися, тому українцям варто слідкувати за каналами Укрпошти, де можна буде ознайомитися з новою інформацією.

Нагадаємо, що 23 травня біля головного офісу Укрпошти у Львові на вул. Словацького, 1 утворилась черга за новою маркою з російським воєнним кораблем – «Російський воєнний корабель... Все!». Для старту продажу цієї марки обрали 40-ий день з моменту потоплення крейсера «Москва».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!