Новим заступником голови Львівської облради став представник “Народного контролю”

3389 0
На посаду першого заступника обрали голову фракції “Народний контроль” в облраді Андрія Білоуса.
фото: nkontrol.org.uа

фото: nkontrol.org.uа

Андрій Білоус був єдиним кандидатом, винесеним на голосування.

Не голосували за це рішення представники “Самопомочі”, оскільки, на їхню думку, винесення питання відбулося з порушенням регламенту. Підтримали кандидатуру Білоуса 55 депутатів.

Додамо, така кандидатура викликала жарти у депутатському корпусі, адже і звільнена Парасковія Дворянин, і новопризначений Андрій Білоус за фахом журналісти. На запитання депутатів, чи перебуває Білоус у родинних зв’язках з міським головою, Білоус повідомив: “Андрій Садовий – хресний моєї старшої доньки Юстини”. 

Довідка. Поточною посадою Андрія Білоуса є робота помічником народного депутата, голови партії “Народний контроль” Дмитра Добродомова. Раніше Білоус працював головним редактором газети «Поступ» та генеральним директором «Львівської газети». В обласній раді він очолює комісію з питань екології. Разом із дружиною 41-річний чоловік виховують чотирьох дітей.

Нагадаємо, першу заступницю голови обласної ради від “Самопомочі” Парасковію Дворянин усунули з посади, назвавши її роботу незадовільною. Вона називає це реакцією на політичну позицію “Самопомочі”. 

Підготувала Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!