Київ

На Київщині призначили нового заступника начальника поліції

1838 0
Ним став 47-річний полковник Олег Петренко.
Полковник Олег Петренко/Facebook

Полковник Олег Петренко/Facebook

9 березня призначили нового заступника керівника поліції Київської області, ним став полковник поліції Олег Петренко. Донедавна він обіймав посаду очільника Обухівського управління поліції Київщини. Інформацію про це оприлюднили на сторінці поліції Київської області у Facebook. 
 
Свою службу в правоохоронних органах Олег Петренко розпочав у 1993 році, вступивши до Київського училища міліції МВС України.
 
Після отримання вищої освіти він працював у підрозділах карного розшуку Київської області, має значний досвід роботи на керівних посадах, зокрема з 2011 до 2014 р. очолював райвідділ міліції Баришівського району, у 2015-му – Згурівську міліцію, потім – Переяслав-Хмельницьку поліцію, Ірпінський, Броварський та Обухівські відділи поліції.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!