Новинка від Facebook: замість like – емоційні смайлики. Відео

2656 0
Розробники Facebook вирішили дещо змінити традиційну кнопку «like». Невдовзі користувачі соціальної мережі зможуть висловлювати своє ставлення до постів різноманітними емоційними смайликами.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

«Реакції дають нові способи, щоб висловити любов, трепет, гумор чи печаль. Це не кнопка «не подобається», але це дасть вам можливість легко висловити скорботу і співчуття - на додаток до задоволення і сердечності. Ви зможете висловити ці реакції тривалим натисненням або зависання над кнопкою Like», – написав у себе на сторінці засновник Facebook Марк Цукерберг.

 

 

Today we're launching a test of Reactions -- a more expressive Like button. The Like button has been a part of...

Posted by Mark Zuckerberg on 8 жовтня 2015 р.
 

 

Читайте також: Facebook хоче дозволити завантажувати відео замість фото в профіль. Відео

Поки новинкою зможуть скористатися користувачі мережі в Іспанії та Ірландії. Там відбуватиметься її тестування. Якщо все буде успішно, вони стануть доступні для усіх користувачів соціальної мережі.

Читайте також: Як це - працювати у Facebook? Історія львів'янина

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!