Політична реклама

Новий альбом Океану Ельзи львів'яни почують наживо 1 червня

1862 0
Як раніше зазначав лідер «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, у групи вже є 32 пісні, з яких музиканти оберуть 12-13, що й увійдуть до фінальної версії альбому.Тур на підтримку нового альбому "Океану Ельзи" розпочнеться 18 травня 2013 року концертом у Мукачево на стадіоні «Спартак», а завершиться українська частина виступом 28 вересня у київському Палаці спорту.

Як повідомляють організатори, особливістю масштабного туру «Океан Ельзи» 2013 року на підтримку восьмої студійної платівки, стануть виступи на спортивних аренах та стадіонах.

Наразі група працює над восьмою студійною платівкою, запис якої, за попередньою інформацією, заплановано на лютий-березень 2013 р. А сам альбом буде презентовано у квітні наступного року.

По завершенні виступів в Україні, з жовтня 2013 року «Океан Ельзи» вирушать у другу частину концертного туру країнами СНД та Північної Америки.

Квитки на концерти майбутнього туру вже доступні у 4 містах через онлайн-продажі: Київ, Одеса, Харків, Донецьк. У Львові наразі квитки ще у продаж не надійшли. 

Детальний графік туру можна переглянути тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!