Новий Boeing у львівському аеропорту. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

2503 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було дві.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

27 грудня до львівського аеропорту прилетів новий Boeing 737-8 MAX авіакомпанії Turkish Airlines. Такі літаки почали випускати у 2017 році. У прес-службі летовища Tvoemisto.tv повідомили, що такий літак прибув до львівського аеропорту вперше. Пізніше виявилося, що насправді це вже четвертий Boeing 737-8 MAX, що прилетів до Львова, але перший авіакомпанії Turkish Airlines.

Читайте також: (Не)католицьке Різдво. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

28 грудня Tvoemisto.tv опублікувало інформацію про те, що трьом нападникам на табір ромів загрожує довічне ув'язнення. Саме таку інформацію надали журналісту в прес-службі львівської прокуратури. Через кілька годин після публікації у прес-службі уточнили, що довічне ув'язнення загрожує лише одному затриманому – організатору нападу.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!