Новий директор розповів про проблеми Парку культури у Львові

3928 0
Директором ЛКП «Центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького» став Олександр Молодий, який до цього кілька років працював у Брюховицькій селищній раді.

За словами Молодого, проблем у парку дуже багато – відсутність грошей, відсутність документів на землю, бо депутати вже кілька років не хочуть затверджувати межі парку.

«Документація вже давно подана, але, наскільки я знаю з неофіційних джерел, на цій сесії міськради межі парку не будуть затверджені. Депутати взагалі не хочуть їх затверджувати, бо поки немає меж парку, можна й собі частину землі відірвати», – розповів Олександр Молодий, пише ZAXID.NET.

Крім того, за словами директора, потрібно міняти старі атракціони, які вже давно зносилися. Залишаються неврегульованими питання із Галицькою райадміністрацією та міськрадою щодо фонтанів.

Коштів на утримання парку держава не виділяє зовсім. Парк заробляє дуже мало, і з кожним місяцем цей заробіток зменшується.

Олександр Молодий народився 1971 році, навчався у Львівській духовній семінарії та Міжрегіональній Академії управління персоналом (Правознавство). Працював лаборантом у Львівській картинній галереї, менеджером у видавництві «Край», займався підприємницькою діяльністю та працював на посаді комерційного директора СП «Галицька будівельна корпорація», з 2007 по 2010 працював обліковцем-землевпорядником Брюховицької селищної ради.

Нагадаємо, з 1 березня 2014 року у Львівській міській раді було оголошено конкурс на посаду директора парку. На цю посаду свої документи подали 10 претендентів. Відповідно до законодавства, рішення про призначення приймає начальник управління культури за рекомендацією спеціальної комісії міськради. Міський голова Львова погоджує призначення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!