На правах реклами

Як працює новий консультаційний центр Avalon Inc. у Львові. Фоторепортаж

4212 0
Які особливості нового офісу однієї з найбільших інвестиційно-девелоперських компаній Львова.

Новий центр відкрито на тому ж місці, де свого часу працював один з перших офісів продажу нерухомості компанії, – поруч кільцевого перехрестя просп. Чорновола – вул. Липинського. Зростання обсягів будівництва і збільшення кількості клієнтів, котрі хочуть приєднатися до Avalon Family, обумовили, за зізнанням представників компанії, потребу спроектувати та реалізувати сучасний центр нового формату.

Святкову стрічку перерізав генеральний директор інвестиційно-девелоперської компанії Avalon Inc. Дмитро Палієнко. За його словами, основна ідея нового центру – це комфорт, а основні цінності – це довіра, клієнти та команда, в які компанія інвестує ще «на фундаменті».

В Avalon Inc. підкреслюють, що їхня мета – не просто будувати квадратні метри, а дарувати емоції і робити людей щасливими. Тому принцип компанії – «у ногу з часом і на випередження очікувань клієнтів». Так створювався і новий консультаційний центр, в якому все повинно бути на найвищому рівні, адже рішення про придбання житла повинні прийматися у комфортній, надійній та приємній атмосфері.

Нова атмосфера та інвестиції у комфорт

Сучасна двоповерхова споруда є епіцентром життя Avalon Family – працівників компанії і клієнтів, котрі  вже обрали або обирають свій власний простір для життя.

Варто зауважити, що архітектори та дизайнери компанії реалізували справді комфортний простір – мінімалізм в інтер’єрі, що забезпечує максимальну функціональність. Легке і «невагоме» архітектурне рішення викликає бажання зайти і дізнатися, як це все поєднано і працює зсередини.

Не менш цікаво створено і екстер’єр. Завдяки шкляному фасаду всередину будівлі проникає максимум світла і візуально створюється простір, у якому відсутні обмеження та кордони. Це ідеальне місце для креативу та комфортних рішень  щодо вибору власного житла. 

«Якщо ми хочемо, щоб споруда була чимось більшим, ніж просто стіни та фундамент, у неї потрібно вкладати емоції. І ми щасливі, що новий консультаційний центр став локацією, де клієнти обирають своє житло, свій особистий простір свободи, про який вони мріють», – говорить керівник департаменту маркетингу компанії Avalon Inc. Юлія Лебедєва.

Читайте також: Лаунж-зона та атмосфера свята. Чим дивуватиме новий Жк Avalon Holiday

Відвідувачів центру зустрічає офіс-менеджерка, яка організовує консультацію з менеджером з продажу нерухомості або фахівцем, в експертній допомозі якого виникла необхідність.

На другому поверсі консультаційного центру знаходяться контакт-центр компанії, офіси маркетологів, юристів та після-продажного сервісу. Рішення про зонування робочих просторів, пояснюють в компанії, прийнято з урахуванням зручності клієнтів, які можуть комплексно отримати консультацію стосовно усіх питань та логістики потреб кожної із структурних одиниць компанії.

Це означає, що можна зручно і оперативно отримати вичерпну інформацію щодо класу житла, житлового комплексу, планування, цін, умов розтермінування та навіть вигляду з вікна і уявити варіанти дизайну власної квартири. При цьому передбачено і дитячу кімнату для найменших членів сім’ї клієнта – у центрі створено простір, де, за задумом проектантів, керують самі діти.

«Адже найбільша цінність – це щасливий найменший представник сім’ї», – переконані у компанії. До речі, перші відвідувачі нового центру мали змогу не тільки оцінити атмосферу та сервіс, але і отримати подарунки.

Офіси як візитні картки компанії

Комфорт, сервіс, естетика та максимальне наближення до локацій будівництва – це стандарти Avalon Inc. Лише за 5 років присутності компанії на ринку нерухомості Львова консультаційні центри стали її візитними картками, кожен з яких має свій особливий стиль.

До прикладу, консультаційний центр на вулиці Зелена, 204, що знаходиться поряд з будівництвом ЖК Avalon Zelena Street, створює атмосферу зеленого оазису мікрорайону, а консультаційний центр на проспекті Червоної Калини, 60 (поруч з будівництвом ЖК Avalon Up передає концепцію легкості та безмежності небесних просторів).

«Новий консультаційний центр на проспекті Чорновола розташований у зручній для клієнтів локації. Він вражає та перевершив очікування перших відвідувачів своїм стилем та атмосферою. Його футуристичний дизайн органічно вписується в архітектуру житлового кварталу AVALON», – говорить керівник департаменту продажу нерухомості Avalon Inc. Ярослав Возняк.

З пропозиціями інвестиційно-девелоперської компанії Avalon Inc. детальніше можна ознайомитися на сайті компанії

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!