Новий ландшафтний заказник та підготовка до навчального року. Головні події дня у Києві

643 0
Дайджест новин за 10 серпня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Формат навчання у школах 

Батьки столичних школярів можуть обрати форму навчання своїх дітей та змінити вибір протягом навчального року. Вони самі обиратимуть, як навчатиметься дитина: офлайн, онлайн чи за індивідуальною формою. Змінити форму навчання дитини можна буде і протягом навчального року. 

Новий ландшафтний заказник

У Дарницькому районі природний об’єкт «Озеро Коров’яче» планують оголосити ландшафтним заказником місцевого значення. Орієнтовна площа заказника складає 1 га. Рішення обумовлюють необхідністю захистити природний об'єкт від знищення і зберегти ботанічне та зоологічне різноманіття столиці.

Транспорт 

Укрзалізниця призначила додатковий рейс поїзда №272/271 Запоріжжя – Київ. Він вирушить о 20:05 і прибуде до столиці о 09:38. Зворотно цей поїзд вирушить з Києва 12 серпня о 22:30 і прибуде до Запоріжжя об 11:53.

Відкриті безпекові тренінги 

У четвер, 11 серпня, з 11:00 до 15:00 у вестибюлі станції метро «Героїв Дніпра» пройдуть безпекові тренінги за участю рятувальників, саперів, медиків і психологів Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Приєднатися до навчань можуть усі охочі, попередня реєстрація не потрібна.

У рамках лекцій учасники зможуть дізнатися, зокрема, як захиститися в умовах небезпеки; у яких місцях можна сховатися від ворожих обстрілів; як грамотно організувати укриття в будинку або в офісі тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!