Політична реклама

Новий львівський аеропорт відкриють 12 квітня

1900 0
Відкриття нового аеропорту у Львові заплановане на 12 квітня. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. Також він зазначив, що участь в урочистому відкритті візьме Мішель Платіні.

«12 квітня відбудеться відкриття нового аеропорту. Дуже символічно – у День авіації. На відкриття приїде Мішель Платіні. У Львові відбудеться фінальне засідання. Це дуже важливо, адже коли востаннє у Львові відкривали нове летовище – раз у 50 років. Чим ближче до чемпіонату, тим більше поважних гостей матимемо у Львові», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Нагадаємо, 25 січня 2012 р. новозбудований термінал міжнародного аеропорту "Львів" ввели в тестову експлуатацію. А з 6 лютого 2012 року львівський аеропорт офіційно називається Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!