Політична реклама

Новий львівський аеротермінал готовий на 90%. ФОТО

1234 1
Готовність нового аеротерміналу МА «Львів» складає більше ніж 90%. Про це сказав директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.

У стінах нового аеровокзалу у Львові триває тестування комплексу технічних засобів. Фахівці влаштовують системи авіаційної безпеки, відеоспостереження, мультимедійні, телевізійні та інформаційні системи. 

«Сьогодні готовність об’єкту становить понад 90%. Зони реєстрації пасажирів та прийому багажу фактично готові до роботи, продовжуємо тестувати змонтоване обладнання», - розповів директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич. Про це повідомляє "Інформаційний центр «Україна-2012» з посиланням на Нацагентство Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект).

Тим часом, експлуатаційна команда Міжнародного аеропорту «Львів» у найближчі дні планує влаштувати перше тестування новозбудованого терміналу за участі орієнтовно 50-60 пасажирів. Метою заходу є, насамперед, перевірити наскільки компактним є новий термінал і скільки часу займає проходження необхідних процедур перед відльотом.

Учасники пройдуть шлях від зони реєстрації, необхідні дозвільні служби і до перону. Участь у випробуванні братимуть кандидати у персонал аеропорту, які збираються працювати у новому аеровокзалі і наразі проходять необхідне навчання.

Нагадаємо, на весняно-літній період 2012 року у львівському аеропорту заплановано виконання 5 нових авіарейсів. Про це медіа-портал «Твоє місто» повідомили у відділі маркетингу ДП "Міжнародний аеропорт Львів".


Читайте також:
24 Січня, 2012 12:58
львів`янка С У П Е Р !!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!