У Львові відкрили новий офіс SoftServe: 5 особливостей

24576 0
Учора, 20 квітня, відбулося відкриття нового головного офісу компанії SoftServe, що на вулиці Садовій, 2а. Tvoemisto.tv відвідало презентацію, а тепер розповість вам про перші враження від побаченого й назве п’ять унікальностей цього приміщення.

Участь у відкритті взяли міський голова Львова Андрій Садовий, член ради директорів SoftServe Тарас Кицмей, виконавчий віце-президент SoftServe Олег Денис, ректори університетів, депутати. Освячував приміщення Владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської архиєпархії УГКЦ.

За інформацією прес-служби міста, SoftServe – одна з найбільших українських IT-компаній, розробник програмних продуктів та додатків. Надає широкий спектр послуг у сферах оптимізації програмного забезпечення, хмарних технологій, мобільних рішень, дизайну та розробки користувацьких інтерфейсів, безпеки, а також Великих Даних (BigData)/Аналітики для галузей охорони здоров’я, роздрібної торгівлі, автомобілебудування та інших. У компанії працює 4000 спеціалістів. Розробницькі та представницькі офіси компанії є у Північній Америці, Східній, Західній та Північній Європі. Два головні офіси компанії є в Остіні (штат Техас, США) та у Львові.

Будівля та атмосфера всередині головного офісу SoftServe незвична для нашого міста:

1. Прозорі офіси. Таке рішення дає атмосферу відкритості та єдності. Із одного боку, кожен працівник має окреме робоче місце й чимало особистого вільного простору. Водночас офіси зі скляними стінами допомагають відчути, що тут працюють над спільною справою, народжують ідеї разом.  

2. Унікальний дизайн. Над інтер’єром офісного будинку працював теперішній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. Творча команда довго обмірковувала й дискутувала щодо кожного метра внутрішнього оформлення. Усередині офіс SoftServe має багато геометричних фігур, символів та  яскравих кольорів, однак вони поєднуються гармонійно і доповнюють один одного.

3. Місця для відпочинку та ко-воркінгу. Усередині офісного будинку є окремі місця, де можна не лише комфортно перепочити, а й розміститися невеликою компанією та обговорити спільні напрацювання чи пропозиції у тісному колі.

4. Спортивний зал. У приміщенні є просторий спортзал, де працівники можуть змінювати вид діяльності: навантажувати себе фізично, відпочиваючи розумово та обмірковувати нові ідеї. У кімнатах для спорту є різноманітні тренажери, один більярдний та два тенісні столи.

5. Велика кількість місць для паркування. Дехто із присутніх на презентації дивувався, чому «парковка» настільки велика, що на її території можна збудувати ще один офісний будинок. Представники SoftServe запевняють: таким чином піклуються про своїх клієнтів і працівників, а одна із запорук комфорту та якості компанії - особисте місце для паркування.

Підготувала Юлія Сабадишина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!