Новий план мобільності Львова та довідки з протипоказаннями до вакцинації. Головне

915 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

Фото: Darya Tryfanava on Unsplash

В Україні затвердили форму довідки, яку лікарі видаватимуть пацієнтам, що мають тимчасові або постійні протипоказання до вакцинації від коронавірусу.

Читайте також: 3,5 тисяч документів енквадистів про боотьбу з УПА стали доступними онлайн

 Tvoemisto.tv розпочинає серію матеріалів, у яких аналізуватимуться окремі розділи Плану сталої міської мобільності Львова. Ми проаналізували 94 сторінки Плану мобільності Львова і коротко перерозповідаємо, як виглядатиме пересування львів’ян по місту у майбутньому.

Читайте також: В Україні почав діяти закон, що посилює відповідальність за знущання над тваринами

Наступного року у селі Сокільники, що біля Львова, планують здати першу чергу будівництва нового «Епіцентру». Інвестує у будівництво безпосередньо компанія «Епіцентр», це – її власний об’єкт, який зводять з нуля. 

У Львові замість ресторану турецької кухні «Султан Палац», що поблизу сихівського мосту на Угорській, 26, планують збудувати житлову багатоповерхівку. 

Читайте також: Укрпошта доставлятиме замовлені онлайн посвідчення водія

10 листопада у Львові розглянуть рішення про відновлення очного навчання для початкових класів, якщо спаде динаміка захворюваності на коронавірус. 

У Дрогобицькому районі розпочинають працювати мобільні групи для вакцинації людей похилого віку. Наразі у громадах створюють списки осіб, яких потрібно вакцинувати, після чого медики зможуть здійснювати виїзди. 

Читайте також: Мей Маск одягнула вишиванку львівської дизайнерки. Відео

У застосунку Дія часто може траплятися таке, що він не може згенерувати ковід-сертифікат. Найчастіше це стається через те, що дані про щеплення були внесені неправильно. Більше тут.

Ветерана війни Ігоря Фльорка судитимуть через боротьбу з розповсюдженням незаконної комуністичної символіки. Сьогодні учаснику бойових дій оберуть запобіжний захід.

Читайте також: Начальнику КЕВ у Львові повідомили про підозру через аферу з землею 

Із 16 тисяч працівників галузі освіти Львова на час виконання постанови Кабміну від роботи відсторонили орієнтовно 2%, тобто 320 людей.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!