Політична реклама

Новий планшет Apple користувачі побачать у квітні

954 0
Компанія Apple планує максимально прискорити процес оновлення моделей своїх популярних пристроїв.

Нову модель планшета iPad споживачі побачать вже в квітні, а модернізований смартфон iPhone 5S — в серпні поточного року, - пише Вкурсе.

Пришвидшений темп оновлень пристроїв Apple імовірно пов‘язаний із підготовкою презентації одного з нових продуктів, які, за неофіційними даними, розробляє компанія. Зокрема, експерти очікують появи під брендом Apple телевізора і комп’ютеризованих годинників.

Попередній iPad четвертого покоління було представлено в жовтні 2012 року — приблизно через сім місяців після появи попередника.

Якщо нова модель дійсно буде продемонстрована в квітні, то термін оновлення скоротиться до шести місяців. До виходу четвертого покоління планшета Apple дотримувалася річного циклу оновлення iPad.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!