Новий погляд на Львів від Tvoemisto.tv. Відео

2879 0
Tvoemisto.tv щодня виявляє свою турботу про львів’ян та любов до міста у підготовці якісного, неупередженого та корисного контенту, що висвітлює найважливіші теми життя у нашому місті. Ми відчули потребу в появі нового відеокліпу, який покаже не лише атмосферу та архітектуру міста, а й нове інвестиційно-привабливе обличчя Львова – міста, яке живе цікавим та динамічним життям.

У відеоролику ми покажемо та розповімо про конкретні переваги життя і праці у Львові: інфраструктуру міста, його людський потенціал, освітню базу, ключові напрямки розвитку, бізнес-активність, інвестиційну привабливість і перспективність регіону з огляду на зближення із ЄС, зрештою, розкажемо про самих львів’ян.

За словами режисера продакшн-студії Tvoemisto.tv Патриції Кузнєцової, більшість людей сприймають Львів як місто історичне, романтичне та туристичне, в якому є лише безліч кав'ярень навколо площі Ринок. «Це зовнішня картинка, але ж всередині місто – живе, активно розвивається, відкриваються нові компанії, будуються нові офіси, торгівельні центри, з'явився нормальний аеропорт, великий стадіон, а містом їздить трамвай місцевого виробництва, – розповідає Патриція. – Про такий Львів мало хто знає. Хочемо щоби якомога більше дізнавалися про Львів як столицю інформаційних технологій, про Львів як центр ділової активності, справді привабливе для інвестицій. Цим роликом ми хочемо показати Львів зсередини, і це інший погляд на місто».

Сьогодні над роликом працює професійна команда продакшн-студії Tvoemisto.tv: режисер, сценарист, журналісти, оператори, відеоінженери, композитор. Першочергово продакшн-студія планує створити щонайменше дві версії ролика – українською та англійською мовами.
Пропонуємо вам короткий відео «тізер» до майбутнього ролика:

 

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!