Новий порядок визнання іноземних дипломів: основні зміни

4959 0
У Міністерстві освіти і науки України затвердили новий порядок визнання документів, здобутих в закордонних навчальних закладах.
фото: www.kadrovik.ua, www.newsmarket.com.ua, diploms-ukraine.com.ua

фото: www.kadrovik.ua, www.newsmarket.com.ua, diploms-ukraine.com.ua

Відтепер виші мають визнавати дипломи, видані за кордоном, якщо власник планує здобувати освіту або обіймати посаду наукового чи науково-педагогічного працівника. Для цієї процедури заклад має створити спеціальну комісію. Якщо власник диплому збирається працевлаштуватися або продовжувати навчання в Україні, визнанням займатиметься Міністерство освіти і науки.

Читайте також: Виші отримають номери дипломів без затримки

 Це правило поширюється і на документи про середню, середню професійну, професійну освіту, що були отримані в іноземних навчальних закладах. Якщо порушень не буде виявлено, власнику закордонного диплому видадуть спеціальне свідоцтво.

За матеріалами osvita.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!