Новий пункт пропуску між Україною і Польщею будуватимуть наступного року

8972 0
Вартість робіт становитиме 109 мільйонів злотих.
фото : www.polskieradio.pl

фото : www.polskieradio.pl

Автомобільний пункт пропуску через кордон Нижанковичі – Мальховичі будуватимуть у наступному році. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

У межах реалізації проєкту визначили інвестора для будівництва автомобільного переходу в Мальховіце. Найвигіднішу пропозицію отримали від фірми PROKOM Construction Sp. z o.o, яка буде відповідальною перед замовником (Воєводою Підкарпатським) за організацію і координацію всіх сторін проєкту. Вартість робіт становитиме 109 мільйонів злотих.

Читайте також: Дорога до нового пункту пропуску на Львівщині обійдеться у майже 700 млн грн

Черговим кроком є оголошення тендеру на будівельні роботи, що відбудеться орієнтовно в наступному році. Запланований термін реалізації проєкту – чотири роки.

Додамо також, що до майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховичі відремонтували майже 13 кілометрів доріг.

«Проєкт реалізовували впродовж трьох років спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» за фінансової підтримки ЄС. Загальний бюджет – 2,5 млн євро. Для Львівщини скерували понад 844 тисяч євро. Для успішного завершення проекту виділили цього року майже 12 млн грн з обласного бюджету», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Нагадаємо, що будівництво нового міжнародного пункту пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» на українсько-польському кордоні планували розпочати ще у 2017 році. Орієнтовний термін будівництва становив на тоді два роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!