Політична реклама

Новий ректор ЛНУ хоче навчати політичних журналістів

3437 1
Новий ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник озвучив першочергові ідеї у реформуванні вишу. У планах – провести певні управлінські зміни в університеті та можливість відкриття в університеті нового напряму — політичної журналістики.

Новий ректор наразі не планує серйозних змін та отримує схвальні відгуки як від студентів, так і від викладачів університету, пише Ратуша.

«Я з повагою ставлюся до колег, передовсім до проректорів, які працювали. Я їх знаю не один рік — це професійні й відповідальні люди. Потрібно зберегти і розвивати традиції, якими пишається наш колектив — розвивати культуру і мову нації, якості відповідальності та професійності кожного працівника університету», —  каже Володимир Мельник.

Він також розповів, що планує провести певні управлінські зміни в університеті, зокрема внести зміни до функціональних обов’язків проректорів та структури управління. Також поділився ідеєю про можливість відкриття в університеті нового напряму — політичної журналістики, на основі кафедри політології.

Він додав, що не ухвалюватиме різких та необдуманих кадрових рішень, оскільки не є прихильником революційних змін в освіті. І взагалі він вважає, що курс університету — правильний: «Один мудрець сказав — краще я буду жити зі старою істиною, ніж із новою дурістю. Адже йдеться про людські долі. Я проти того, щоб відразу все кардинально змінювати, бо від цього залежить соціально-психологічний і моральний клімат у колективі».


Читайте також:
20 Червня, 2014 17:08
Анжеліка Що це таке!То для чого я навчаюсь на журналістиці?,якщо на політології будуть випускати своїх журналістів? Які зараз найактульніші! Нехай на жур-фаці відкриває цей напрямок!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!