Новий рік та Різдво у Львові. Програма

6082 0
Цього року новорічні та різдвяні святкування проводитимуть під назвою «Різдво єднає у Львові». Заходи розпочнуться з відкриття новорічної ялинки, яке відбудеться 18 грудня перед Оперним театром. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Центральна ялинка, сягатиме приблизно 20 метрів у висоту. Привезуть дерево в понеділок, 14 грудня, з району села Східниця. Вартість ялинки 7485 грн. Кошти були виділені з бюджету міста. Ялинку прикрасять минулорічними дерев’яними іграшками, які були виготовлені у школі ім. Новаківського, дерев’яними іграшками, які докупили цього року за кошти спонсорів. Також планують змінити стилістику світлового оформлення та дещо оновити освітлення ялинки, на що було виділено 55 тис. грн. спонсорських коштів. Плануємо, що ялинку підсвітять синьо-жовтими кольорами», – розповіла Богдана Брилинська, т. в.о. начальника управління культури ЛМР.

Читайте також: Коли та як у Львові урочисто відкриватимуть Різдвяний Ярмарок

З 12 грудня до 19 січня у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок традиційно працюватимуть Львівські ярмарки.

Читайте також: ТОП-7 "родзинок", які пропонує львів’янам Парк культури у Новорічну ніч

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!